Melodies Solutions tecknar avtal med Sound Dimension för integration av unik funktion för att spela musik på flera enheter samtidigt.

Genom att integrera Sound Dimensions innovativa ljudteknik i Melodies musiktjänster får användarna en unik möjlighet att dela sin musikupplevelse med vänner, oavsett var de befinner sig. Genom synkroniserad ljuduppspelning mellan mobiltelefonerna kan användare njuta av ett högkvalitativt surroundljud, vilket tar musiklyssnandet till en helt ny nivå.


Ludwig Ekström, VD för Melodies Solutions:

Vi är oerhört glada över att samarbeta med Sound Dimension för att kunna erbjuda våra användare en förbättrad musikupplevelse – tillsammans. Ljudtekniken skapar något unikt för användarna samtidigt som den möjliggör en viral användartillväxt på ett sätt som inte varit möjligt tidigare.


Melodies B2B-lösningar erbjuder ett alternativ till de etablerade musiktjänsterna till ett mycket konkurrenskraftigt pris, och erbjuds i dag till 1,7 miljoner personer.


Rickard Riblom, VD för Sound Dimension:

Det är oerhört glädjande att kunna presentera ett första avtal med en strömningstjänst. Med vår banbrytande ljudteknik kan vi ge alla användarna ett betydande mervärde. Med samarbetet kan vi även bevisa kärnan i både vår affärsmodell och att strömningstjänster med vår lösning växer genom att användare introducerar andra användare till strömningstjänsten då de spelar musik tillsammans.


Mer info om Melodies Solutions och erbjudandet på https://www.melodies.solutions/


För mer information:
Sound Dimensions: https://sounddimension.se/
Rickard Riblom: rr@sounddimension.se, +46 70 444 2479

Melodies Solutions: https://www.melodies.solutions/
Ludwig Ekström: ludwig.ekstrom@melodies.se, +46 70 843 3628


Om Sound Dimension AB: Sound Dimension har utvecklat patenterade och prisbelönta tekniska lösningar som kombinerar ljudteknik och artificiell intelligens (AI). Företaget utvecklar, säljer och licensierar sin AiFi-teknik (förkortning för Artificial Intelligence Fidelity) för att göra det möjligt för alla tillgängliga högtalare att ansluta – oavsett märke, eller typ – till en enhetlig ljudupplevelse, optimerad av AI. Målsättningen är att AiFi kommer att etablera en ny de facto-standard för ljud. Sound Dimension har utvecklat AiFi Streaming som marknadsförs till leverantörer av strömningstjänster och AiFi Inside som riktar sig mot tillverkare av blåtandshögtalare. Sound Dimension grundades 2013 och har sitt huvudkontor i Karlstad. Bolaget noterades på Spotlight Stock Market i oktober 2021 (Ticker: SOUND).

Ladda hem press release

Share this post:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp