LO Mervärde lanserar egen musiktjänst för 40 kr per månad i samarbete med Melodies Solutions.

Medlemmar får tillgång till streamingtjänsten Mer musik gratis i 30 dagar och sedan endast 40:- i månaden.

Den 10 juni 2024 lanserade Melodies Solutions International AB (559198-8778), Melodies, i samarbete med Facket Medlemsförmåner i Sverige AB (556616-9404), LO Mervärde, musiktjänsten Mer musik för LO:s och PRO:s alla ca 1 700 000 medlemmar.

Mer musik är en ny modern musiktjänst, helt baserad på skräddarsydda spellistor, skapad för medlemmarna. I Mer musik kan man lyssna på hundratals spellistor med fantastisk musik från välkända originalartister, en mängd olika genrer och stilar med allt från dagens hits till klassiska rariteter från skivbackarna.

Spellistorna i Mer musik byggs och uppdateras hela tiden av Melodies musikläggare med målet att göra de bästa spellistorna i världen. Medlemmar i LO:s förbund samt PRO får nu chansen att testa Mer musik gratis i 30 dagar och sedan endast 40:- per månad.

Christoffer Ahlqvist, VD LO Mervärde:

Vi har tillsammans med Melodies på en ganska kort och hektisk tid skapat mervärde tillsammans. Från LO Mervärdes sida har det varit några saker som har varit övergripande i detta arbete. Att skapa en musiktjänst som är en bra och prisvärd produkt. Att leverantören omfattas av kollektivavtal, vilket inte alla som levererar dessa tjänster gör.

Ludwig Ekström, VD Melodies:

Det har varit en fröjd att jobba tillsammans med LO Mervärde under dessa intensiva veckor. Mer musik är en möjlighet för oss att nå ut med Melodies unika erbjudande för att skapa kundengagemang för organisationer och företag, där vi också visar hur vi skiljer oss från de stora streamingjättarna. Vi tycker att de har blivit för komplicerade och dyra – vårt att hitta musik och spellistorna håller inte måttet. Mer musik kommer visa hur musik är ett naturligt sätt att skapa kundengagemang och mervärde

Om LO Mervärde: LO Mervärde är ett bolags som ägs av LO och deras medlemsförbund samt Folksam. Bolagets uppgift är att skapa mervärde utanför arbetslivet i form av rabatter och tjänster. Bolaget har idag samarbetsavtal med ett 50-tal samarbetspartners som varje månad levererar ett stort mervärde till våra organisationers medlemmar.

Om Melodies: Melodies är ett svenskt företag startat av musiker och musikälskare som på ett enkelt sätt vill sprida bra musik för en överkomlig slant. De erbjuder skräddarsydda streaminglösningar, inklusive musikrättigheter, till företag och organisationer som vill öka sitt kundengagemang med hjälp av musik. Våra ledord är enkelhet och engagemang till en låg kostnad.

För mer information om erbjudandet: https://lomervarde.se/erbjudande/mer-musik
Melodies Solutions hemsida: https://www.melodies.solutions/
LO Mervärdes hemsida: https://lomervarde.se/

För frågor:
Melodies, Ludwig Ekström: ludwig.ekstrom@melodies.se, +46 70 843 3628
LO Mervärde, Christoffer Ahlqvist: christoffer.ahlqvist@lo.se

Ladda hem press release

Share this post:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp